Foto af Evani Vilhelm Lorentzen og familie. Udlånt af familien. © All rights reserved

Find dine rødder!

Har du slægtninge, der har boet i København mellem 1890 og 1923? Så har du gode muligheder for at finde dem i Politiets registerblade. For på den tid fungerede politiet som vore dages Folkeregister. Derfor kan du i registerbladene finde oplysninger om, hvor og hvornår dine københavnske slægtninge er født, hvad de har levet af, hvor de har boet – og måske andet. Prøv selv!

 

Søg i databasen

 

More Info

 

Systemarbejde på Stadsarkivets hjemmesider

 

Flytningen er udført og vi er nu oppe at køre igen. Hvis du oplever at der er noget som ikke virker, så skriv til os, så udbedres vi det hurtigst muligt.

 

 

Mandag 13. marts 2017 udskifter vi servere. Denne dag vil det derfor ikke være muligt at indtaste begravelsesprotokoller eller registerblade, og der kan derfor forekomme driftsforstyrrelser.

Midlertidigt stop for indtastning

13. marts mellem kl. 8-16 er det ikke muligt at indtaste hverken begravelser i Kildetasteren eller registerblade. Det er heller ikke muligt at melde rapportere fejl i indtastede begravelser.

Systemarbejde og driftsforstyrrelser

Hele mandag 13. marts arbejder vi på at flytte vores websites fra mellem forskellige servere.

Vi forventer at det i hele dagen stadig vil være muligt at tilgå vores websites, og at der ikke vil være længere perioder med nedetid. Men mindre driftsforstyrrelser kan dog ikke udelukkes.

De berørte websites er kbharkiv.dk (inkl. Kildeviser og Kildetaster), samt politietsregisterblade.dk

Starbas er ikke berørt af systemarbejdet.

Vi beklager ulejligheden.

Systemarbejde

Deltag og gør en forskel

Du kan gøre det lettere for slægtsforskere at finde deres københavnske slægtninge, hvis du hjælper med at indtaste oplysninger fra Politiets registerblade. Du kan gøre det, hvornår du vil, og uanset hvor du bor. Og det tager kun få minutter at komme i gang.                        

Deltag

Nyheder

systemarbejde-pa-stadsarkivets-hjemmesider  Systemarbejde på Stadsarkivets hjemmesider   Flytningen er udført og vi er nu oppe at køre igen. Hvis du oplever at der er noget som ikke...
lukket-for-brugeroprettelserKære interesserede bruger Vi har lukket for brugeroprettelser på Politiets registerblade, fordi det indtastningsarbejde, der er tilbage kun er for...

 

 

Seneste nyt fra forum

Hvem er på?

Vi har 709 gæster og ingen medlemmer online

footer-logo

Københavns Stadsarkiv

Københavns Rådhus, 1599 Kbh.V
Tlf: 33 66 23 70  |  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   |  facebook